Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
Rakion Oyuncularinin Tanisma YeriGelin kendinizi tanitin, diger Turk oyuncularla birlikte oynayin. Bilgilerinizi ve sorunlarinizi paylasin. Started by gamesultan |
54 |
Nov 7 Reply by şükrü |
İnternet Hızını %20 Arttırmak= Odalara Girebilme :)Arkadaşlar İnternet Hızını %20 Arttırmanın Yolunu Gösterecegim Sindi : Başlat---> Çalıştır---> gpedit.msc Yaz--->Bilgisayar Yap... Started by KaNKyi |
17 |
Dec. 10, 2008 Reply by jao789 |
gameguard xfs hatasıya ark.lar bende launcher yaparken patchlerde gameguarden.xfs hatası diyo biri rakionun içindeki fetch dosyasını atabilirmi bi siteye upl... Started by semih |
0 | Oct. 3, 2008 |
clanislam klanına tum turkler ve avrupalıya karsı islam in gucunu gostermek isteyen herkezi bekleriz Started by killerlord |
0 | Sep. 15, 2008 |
Satılık Char Çok Ucuz[b]Lvl 33 BS, Lvl 28 Archer, Lvl 31 Ninja Fiyat Konusunda Anlaşabiliriz Fazla Birşey İstemiyorum. Yani Chara Vereceğim Parayla Cash Alır ... Started by Tugay |
0 | Jun. 24, 2008 |
Lw 26 Mage SatılıkTır İligiLEnen İçeri GirsinLw 26 mage satılık Name>XxTURKxX>Ustu Chasli elbise +5 basili silah ve giysi sari renkte yaniyor guardlar war 13 lwl Yane super biC... Started by gokay |
1 |
May. 7, 2008 Reply by gokay |
oyunu en iyi sekilde nasıl oynarımoyunu bastan sonakadar anlatabilecek biri varsa lutfen bana izah etsin.... Started by sadece34 |
6 |
Feb. 12, 2008 Reply by Baris_100 |
Rakion launcherı YAPMAK!ewt arkadaşlar launcherım bozuldu bnde kendime yenilauncher yapmaı örendim ve şimdi sizlerle paylaşıyorum... Öncelikle bir notepad açın a... Started by Hun<T>e<R> |
0 | Feb. 4, 2008 |
OyUnDaYkEn VİDEo NaSiL CEKilİr?yaa oyundayken rakionun videosunu cekmek istiyorumda nasil yapmaliyim?lutfen bn msn me yazzin kaan-002@hotmail.com Started by oguzkaan03 |
3 |
Feb. 4, 2008 Reply by Hun<T>e<R> |
Youtube'ye Giremeyenlerarkadaslar youtubeye giremeyenler benim msn'mi eklesinler anlatayım nasıl girecegimizi emree_aslan1@hotmail.com Started by eemmre |
0 | Jan. 20, 2008 |
© 2009 Created by gamesultan on Ning. Create Your Own Social Network