Rakion Turkiye

OYUNLA ILGILI YASADIGINIZ PROBLEMLER (76)

Discussions Replies Latest Activity
aykutmc

lutfen bi yardımı esirgemeyin

ya abi ben raikon oyununa giriom roomlara giremıo dioki your connetcion speed with one users(bisiler daha yazıo ama hatırlayamadım) please…

Started by aykutmc

24 Dec 26
Reply by resmowa
realman28

Ms Sorunu ( İlginç !!)

İlk defa 2 sene önce oynadım rakionu ara ara bıraktm tekrar oynadım aynı pc den bi sorun olmadı aradan biraz süre geçti pc de değişiklikler…

Started by realman28

0 Dec 19
Reply by realman28
Murat

oyun İçerisinde oyunlara Giremiyorum Çok ilginç bi hata (Resimli)

Arkadaşlar Dün akşamdan beri sadece 1 oyuna girdim oda golem korumaya Sonra Daha giremedim Nedeni ne olabilir Resim [URL=http://img43.ima…

Started by Murat

2 Dec 5
Reply by Darulazap
Uğur İskender

Oyunu büyük ölçüde geliştirmelisiniz.

Arkadaşlar oyunda o kadar çok küçük fakat oyunun oynanmasını zorlaştıran etken var ki... Yazılar okunmayacak kadar bulanık ve yazı karakter…

Started by Uğur İskender

5 Nov 18
Reply by Uğur İskender
Cado

Ben Oyuna Bugn basladım

Benim Laptop var bazen oyundan atıyo ama np.Yanlız bir sorunum var sizce hangisi daha güçLüdüR

Started by Cado

0 Nov 12
benhur erby

modelssv.xfs hatası

her türlü şeyi denedim olmuyor modelssv.xfs dosyası yok.birisi upload etsede herkese yardımcı olsa çok sevinirm.

Started by benhur erby

0 Nov 6
worst

BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFENNN ???(HATA BU : GAME GUARD ERROR : 114

Lütfen yardım edin oyuna giriyorum id pasw yazıyorum start diyom yukarda mage resmi felan çıkıyo sonra 10 saniye sonra hata veriyo game gua…

Started by worst

2 Oct 29
Reply by BalBoceqi
NiNjA

Her türlü ilgili soru CEVAPLANIR

Evet arkadaşlar rakion ile ilgili her class her build her item(gear) ve oyun hakkında sorularınız buraya yazabilirsiniz. Rakion'u uzun bir…

Started by NiNjA

11 Oct 19
Reply by sss
Byakuya Nii-sama

Girmiyor

ben oyunu indirdim update yaptı anti-hackide update yaptı sonra girmedi nedendir bu

Started by Byakuya Nii-sama

0 Oct 18
BalBoceqi

Gameguard error:380 ÇÖZÜMÜ

Arkadaşlar Bu C/Windows/system32/drivers/etc dosyasına sağ tıklayın özellikler diyin. Ardından Deiştir diyin. Sonra Not Defterini işaretley…

Started by BalBoceqi

0 Oct 16
  • First
  • Previous
  • Next
  • Last
  • Page 1 of about 8

RSS

Badge

Loading…

© 2009   Created by gamesultan on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service