Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
lutfen bi yardımı esirgemeyinya abi ben raikon oyununa giriom roomlara giremıo dioki your connetcion speed with one users(bisiler daha yazıo ama hatırlayamadım) please… Started by aykutmc |
24 |
Dec 26 Reply by resmowa |
Ms Sorunu ( İlginç !!)İlk defa 2 sene önce oynadım rakionu ara ara bıraktm tekrar oynadım aynı pc den bi sorun olmadı aradan biraz süre geçti pc de değişiklikler… Started by realman28 |
0 |
Dec 19 Reply by realman28 |
oyun İçerisinde oyunlara Giremiyorum Çok ilginç bi hata (Resimli)Arkadaşlar Dün akşamdan beri sadece 1 oyuna girdim oda golem korumaya Sonra Daha giremedim Nedeni ne olabilir Resim [URL=http://img43.ima… Started by Murat |
2 |
Dec 5 Reply by Darulazap |
Oyunu büyük ölçüde geliştirmelisiniz.Arkadaşlar oyunda o kadar çok küçük fakat oyunun oynanmasını zorlaştıran etken var ki... Yazılar okunmayacak kadar bulanık ve yazı karakter… Started by Uğur İskender |
5 |
Nov 18 Reply by Uğur İskender |
Ben Oyuna Bugn basladımBenim Laptop var bazen oyundan atıyo ama np.Yanlız bir sorunum var sizce hangisi daha güçLüdüR Started by Cado |
0 | Nov 12 |
modelssv.xfs hatasıher türlü şeyi denedim olmuyor modelssv.xfs dosyası yok.birisi upload etsede herkese yardımcı olsa çok sevinirm. Started by benhur erby |
0 | Nov 6 |
BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFENNN ???(HATA BU : GAME GUARD ERROR : 114Lütfen yardım edin oyuna giriyorum id pasw yazıyorum start diyom yukarda mage resmi felan çıkıyo sonra 10 saniye sonra hata veriyo game gua… Started by worst |
2 |
Oct 29 Reply by BalBoceqi |
Her türlü ilgili soru CEVAPLANIREvet arkadaşlar rakion ile ilgili her class her build her item(gear) ve oyun hakkında sorularınız buraya yazabilirsiniz. Rakion'u uzun bir… Started by NiNjA |
11 |
Oct 19 Reply by sss |
Girmiyorben oyunu indirdim update yaptı anti-hackide update yaptı sonra girmedi nedendir bu Started by Byakuya Nii-sama |
0 | Oct 18 |
Gameguard error:380 ÇÖZÜMÜArkadaşlar Bu C/Windows/system32/drivers/etc dosyasına sağ tıklayın özellikler diyin. Ardından Deiştir diyin. Sonra Not Defterini işaretley… Started by BalBoceqi |
0 | Oct 16 |
© 2009 Created by gamesultan on Ning. Create a Ning Network!