Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
modelssv.xfs hatasıher türlü şeyi denedim olmuyor modelssv.xfs dosyası yok.birisi upload etsede herkese yardımcı olsa çok sevinirm. Started by benhur erby |
0 | 21 hours ago |
BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFENNN ???(HATA BU : GAME GUARD ERROR : 114Lütfen yardım edin oyuna giriyorum id pasw yazıyorum start diyom yukarda mage resmi felan çıkıyo sonra 10 saniye sonra hata veriyo game g... Started by worst |
2 |
Oct 29 Reply by BalBoceqi |
Her türlü ilgili soru CEVAPLANIREvet arkadaşlar rakion ile ilgili her class her build her item(gear) ve oyun hakkında sorularınız buraya yazabilirsiniz. Rakion'u uzun bi... Started by NiNjA |
11 |
Oct 19 Reply by sss |
Girmiyorben oyunu indirdim update yaptı anti-hackide update yaptı sonra girmedi nedendir bu Started by Byakuya Nii-sama |
0 | Oct 18 |
oyun İçerisinde oyunlara Giremiyorum Çok ilginç bi hata (Resimli)Arkadaşlar Dün akşamdan beri sadece 1 oyuna girdim oda golem korumaya Sonra Daha giremedim Nedeni ne olabilir Resim [URL=http://img43.i... Started by Murat |
0 | Oct 18 |
Gameguard error:380 ÇÖZÜMÜArkadaşlar Bu C/Windows/system32/drivers/etc dosyasına sağ tıklayın özellikler diyin. Ardından Deiştir diyin. Sonra Not Defterini işaretl... Started by BalBoceqi |
0 | Oct 16 |
ekran kartibenim bilgisayara rakionu yükledim fakat görüntü problemleri yaşıyorum mesela savaşırken 1 anda ekran bozuluyor ve siyah oluyor neden kay... Started by asdasd |
6 |
Oct 10 Reply by Saban |
Sunucu Hatası-Sunucular Gözükmüyor :SOyuna girince sunucular görünmüyor beyler böle bi sorun var çözümünü bilen varmı ? [IMG]http://i35.tinypic.com/2dr6ohd.jpg[/IMG] Started by DeadlyCriminal |
1 |
Oct 10 Reply by DeadlyCriminal |
guard hatası varya antı vurus kapali guvenlık duvarı kapalı yınede guard hatsı verıyo neden Started by asdsad |
1 |
Oct 10 Reply by DeadlyCriminal |
BANA SORUN CEVAPLAYAYIMRakionla ilgili istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.Bazılarını bilmesemde sorun ben sizden yardımımı esirgemem. Started by CaHiL |
24 |
Sep 9 Reply by Emre ÖLMEZ |
© 2009 Created by gamesultan on Ning. Create Your Own Social Network