Sort by:
| Discussions | Replies | Latest Activity |
|---|---|---|
HEDİYE KUTUSUArkadaşlar şimdide hediye kutuları çıktı nasıl kullanılıyor ve ne işe yarıyor? Started by BalBoceqi |
4 |
6 hours ago Reply by ozan vardar |
Beylerrrrrr bi içeri bakarmısınız kafayı yemek üzereyimBeyler 3tane üyelik açdm hadi ikisi yasından küçük göstermiş tarihi sonuncusu 20 yasında gösterdim genede oyuna girmeye çalışınca kayıt alt… Started by berke genç |
1 |
Dec 3 Reply by Darulazap |
yeniyim bi kaç sorum var net cevap istiyomben çalışan biriyim akşam saat 7 den sonra oyuna girebilicem ancak onun için oyuna başlamadan önce şu sorularımı cevaplarmısınız 1.)oyun n… Started by ismet |
0 | Nov 12 |
Mage hakkındaMagenin yerde buz atması hangi skill olarak geçiyo hangi stat Ve de magede can heal yapıyo o hangi stat hangi skill Started by Saban |
0 | Nov 2 |
mage grip de degisiklik mi oldu???magede karsi tarafı dondurdunuzda eskiden uzaklaşılsa bie vurula biliyodu ama artık vurulmuyo sanırım. yoksa buda bendeki lagdan kaynaklana… Started by ali |
5 |
Oct 21 Reply by Saban |
Bütün karakterlerin stat rehberleri (Baska konu acmayin)Okcu [Vs - Golem]: 2 Move Speed - 1 Range Attack _ Move Speed 50 olunca - 2 Attack Speed - 1 Range Attack Black Simit [GOLEM]: 2 Range Att… Started by Göksenin |
1 |
Oct 21 Reply by Saban |
Böcek nasıl bırakılıyor :DArkadaşlar oynuda böcek aldım Invertori'de kendime ekledim hangi tuşla bırakcam yerlere ısırsın diye Started by RoXc |
4 |
Oct 20 Reply by BalBoceqi |
yardım plsssssssssss !!!!!beyler ben raki,ona düngece bşaladım ama nasıl şifre açmayı bilmiyom bi sitede açma yeri war ama ben eng az bilirim yani anlamıyom eeyer bu… Started by somon123 |
4 |
Oct 19 Reply by victory_correct |
Rakion'da Hangi Karakter Hangi Statlara Vermeli ?Lutfen Yardim Edin Arkadaslar 7 lvl BlackSmith Kastim Hala Stat Vermedim Butun Charakterlerin Hangi Statlara Vermesi Lazım Yani Diğer Mer… Started by tunirock |
12 |
Sep 23 Reply by Darulazap |
daha hızlı nasıl lwl atlanır????????????????? Started by dehset |
20 |
Sep 3 Reply by muhammet |
© 2009 Created by gamesultan on Ning. Create a Ning Network!