Rakion Turkiye

Gelin kendinizi tanitin, diger Turk oyuncularla birlikte oynayin. Bilgilerinizi ve sorunlarinizi paylasin.

Tags: metinnnnnnnn, sudenet

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

s.a arkadaslar sizebişi sorcam bu siteye üye oldum ancak oyuna girerken ıd şifre isticek onu nerden alabilirim teşekkür ederim

Reply to This

selam caner..

http://softnyx.net/member/term_of_use.asp dan kutucuğu tıkla. Registration de.. kayıta devam et.

Devamı klasik form doldurma olayı.. Invitation Coupon diye bir yer var. Onu boş geçebiliyorsun.. Başka sorun olursa lutfen yaz :)

Reply to This

s.a arkadaşlar size birşey soramam gerek az önce rakiondaydim tam başliyorum 15 dk 20 dk oynuyom bilgi kitleniyo yani oyun donuyo sonra bidaha giriyom bidaha oynuyom oyun kitledinyo yanliş harf yazmakdandan oluyo ama yazi yazmdigm halde bile donuyo oyun bunun sebebi ve konsucu ney?

Reply to This

slm..benim bildiim burası tanışma yeri :D..nese bende furkan..
ayrıca bende rakiona üye olurken fln. hiç sorun yaşamadım ...

Reply to This

slm arkadaslar bende bişi sorcam klana nasil girecem turklerin klanina

Reply to This

Emrecim O Abul program xxx sorunu HACK YAPTIĞIN!!!! ICIN ORTAYA CIKMIŞ ! VE HACK CALIŞMAMIŞ ! LÜTFEN OYUNU ADELETLI OYNAYALIM .2. DONMA SORUNU OYUNA GIRMEDEN ONCE BILG. Dilini ingilizce yap bu sekilde donmaz.3. baska kisiler yanlis kullanirsa seninkide gider
hemen odadan cik :D

Reply to This

emre bidaha hack yapma. !hack yaptığı için o sorun çıkmış ! classes.xfs dosyasını bi ark. al ve datalara kopyala.
oyunun donmasi ile ilgilide bilg. dilini girerken ing. yap yani tum bilg. deil saatin yanindaki TR yi EN yap
ole gir.Baskalarinin yanlis yazmasaida seni engeller

Reply to This

rakion nun sitesine girip ordan clanlara geliceksin emre hangi clana girmek istiorsan seçiceksin ve katılmak için başvurucaksın eğer clan liderdi uygun görürse kabul edicektir .. :)

Reply to This

DARUL LV KAC ?

Reply to This

abi ben cash almak istiyorum para hazir ama nasil yapacagim anlatirsan sevinirim...oyundaki ismim ZAPING_TR.. tesekkurler

Reply to This

www.gamesultan.com adresini ziyaret etmen yeterli. Oradan "Nasil Katilabilirim" linkine tiklayip, ev oyuncusu veya kafe sahibi oldugunu belirtip kayit ol. Kendi hesabini olustur ve siparisini ver sonrada belirtilen yollarla (kredi karti olmadan) odemeni yapabilirsin. Sitede zaten hersey acikca gosteriliyor. Ondan sonrasi kolay.

Reply to This

slm beyler aranıza yeni kalıldım ama burda baya bi kanki ortamı varmış ;) beni bir çoğunuz zaten tanıyor ...

Reply to This

RSS

Badge

Loading…

© 2010   Created by gamesultan on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service